Ο τρίτος κύκλος της ανθολογικής σειράς δεν κυκλοφόρησε ακόμα, ο τέταρτος όμως ετοιμάζεται ήδη.

Από EW Staff
16 Αυγούστου, 2021 @ 10:00

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του American Crime Story τον επόμενο μήνα, το FX επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ήδη στα σκαριά ο τέταρτος κύκλος, της επιτυχημένης σειράς του Ryan Murphy.

Η τέταρτη σεζόν θα έχει τίτλο “Studio 54: American Crime Story” και θα επικεντρώνεται στο θρυλικό κλαμπ.

Ο νέος κύκλος θα αφηγείται την ιστορία των Steve Rubell και Ian Schrager, οι οποίοι το 1977 μετέτρεψαν τη ντίσκο τους στο κέντρο του Μανχάταν, στη “Μέκκα” της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής για τους πλούσιους και διάσημους, με φημισμένα πολυτελή πάρτι, μουσική, σεξ και ναρκωτικά. Σε λιγότερο από τρία χρόνια όμως, ήρθε και η μεγάλη πτώση, με τους ιδιοκτήτες να κατηγορούνται για φορολογική απάτη.

Eκτελεστικοί παραγωγοί του American Crime Story είναι οι Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk, Larry Karaszewski και Scott Alexander.

Η πρώτη σεζόν της σειράς με τίτλο “The People v. O.J. Simpson: American Crime Story” κέρδισε μεταξύ πολλών βραβείων και 9 Emmy. Η δεύτερη με τίτλο “The Assassination of Gianni Versace” έλαβε επίσης πολλές υποψηφιότητες σε βραβεία και τελικά ο πρωταγωνιστής Darren Criss κέρδισε για την ερμηνεία του ένα Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα.

Η τρίτη σεζόν τιτλοφορείται “Impeachment: American Crime Story” και θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: