Οι πολυβραβευμένες σειρές των Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφουν με νέες συναρπαστικές ιστορίες που θα μας καθηλώσουν τα βράδια της Πέμπτης στο FOX.

Από EW Staff
16 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 22:30

Οι πολυβραβευμένες σειρές «American Crime Story» και «American Horror Story» των Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφουν με νέους κύκλους επεισοδίων, που θα μας καθηλώσουν τα βράδια της Πέμπτης στο FOX!

Η διπλή πρεμιέρα ξεκινάει με το νέο κύκλο «Ιmpeachment: American Crime Story» την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21.50, ενώ ακολουθεί ο νέος κύκλος «American Horror Story: Double Feature», την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 23.00, αποκλειστικά στο FOX. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς American Crime Story που έρχεται στο FOX, επικεντρώνεται στο πολύκροτο σκάνδαλο σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής σχέσης του Bill Clinton (Clive Owen) με την εκπαιδευόμενη στο Λευκό Οίκο, Monica Lewinsky (Beanie Feldstein).

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η σειρά «Impeachment: American Crime Story» εστιάζει στις ιστορίες των γυναικών, που βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδικασιών της πρώτης μομφής κατά του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, διερευνώντας παραμέτρους που είχαν αγνοηθεί σε ένα πολιτικό πόλεμο που έπληξε την Προεδρία Clinton. Στο νέο κύκλο πρωταγωνιστούν επίσης η Sarah Paulson ως Linda Tripp, η Annaleigh Ashford ως Paula Jones και η Edie Falco στο ρόλο της Hillary Clinton.

Η βραβευμένη με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα ανθολογία τρόμου American Horror Story επιστρέφει επίσης, με νέο κύκλο στο FOX. Ο νέος κύκλος «American Horror Story: Double Feature» αποτελείται από δύο διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες όμως συνδέονται. Ένας επίδοξος συγγραφέας, η έγκυος γυναίκα του και η κόρη τους μετακομίζουν σε μια απόμερη παραλιακή πόλη για το χειμώνα. Καθώς προσαρμόζονται, κάνουν την εμφάνισή τους οι πραγματικοί κάτοικοι της πόλης. Το all-star cast περιλαμβάνει δυνατές επιστροφές, όπως οι Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd, Finn Wittrock, Lily Rabe, Leslie Grossman, Adina Porter και Angelica Ross, αλλά και νέα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι το μοντέλο και ηθοποιός Kaia Gerber και ο Macaulay Culkin.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: