Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης ανθολογικής σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο FX.

Από EW Staff
12 Αυγούστου, 2021 @ 00:39

Το πολυαναμενόμενο teaser της τρίτης σεζόν της ανθολογικής σειράς “American Crime Story” επιτέλους κυκλοφόρησε, προσφέροντας μια πρώτη ματιά στη μεταμόρφωση της Beanie Feldstein σε Monica Lewinsky αλλά και της Sarah Paulson σε Linda Tripp.

Η νέα σεζόν που τιτλοφορείται “Impeachment: American Crime Story”, θα μας παρουσιάζει το σκάνδαλο που προκάλεσε η σεξουαλική σχέση του Πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Bill Clinton, με τη Lewinsky. H Monica Lewinsky ξεκίνησε να υπηρετεί το 1995 ως ασκούμενη στο γραφείο του αρχηγού προσωπικού του Λευκού Οίκου, Leon Panetta, προτού αναλάβει τη θέση στο Γραφείο Νομοθετικών Υποθέσεων. Aργότερα δήλωσε, ότι είχε εννέα σεξουαλικές συναντήσεις με τον Clinton, μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Η σεζόν θα επικεντρωθεί κυρίως στις οπτικές της Lewinsky, στην Tripp, μία από τις έμπιστους της Lewinsky που την ηχογράφησε κρυφά και την Paula Jones (Annaleigh Ashford), που μήνυσαν τoν Clinton, οδηγώντας τελικά, την έρευνα στις οικονομικές συναλλαγές του Bill Clinton πριν από την προεδρία.

To καστ συμπληρώνουν οι Clive Owen ως Bill Clinton και η Edie Falco ως πρώτη κυρία Hillary Clinton. Ο Billy Eichner θα υποδυθεί τον ιδρυτή του Drudge Report, Matt Drudge και η Betty Gilpin την πολιτικό Ann Coulter.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: