Της είπε να ξαπλώσουν δίπλα δίπλα και όπως λέει η ηθοποιός "ήταν όλα πολύ περίεργα".

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 00:17

Η Mena Suvari αποκάλυψε μία κάπως περίεργη εμπειρία, που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας American Beauty το 1999, με τον συμπρωταγωνιστή της, Kevin Spacey.

Η 42χρονη εξήγησε πως είχε μία “ειδική μεταχείρηση” από τον ηθοποιό, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Παρόλα αυτά, η Suvari ακόμα δηλώνει πως “εμπιστεύεται” τον Kevin Spacey.

Ανέφερε πως στην πραγματικότητα αυτό, που ήθελε ήταν να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για το σετ, προτείνοντας της να ξαπλώσουν δίπλα δίπλα. “Ήταν πολύ κοντά μου, όμως ήταν όλα πολύ ήρεμα, περίεργα ίσως, αλλά ασυνήθιστα”, είπε η ηθοποιός.

Όταν το 2017 ξέσπασαν οι πρώτες κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey η Mena Suvari είχε κρατήσει μία εντελώς διαφορετική στάση, ενώ η πρώτη της δήλωση ήταν: “Η καρδιά μου είναι σε όλους αυτούς, που έχουν υποστεί κάποια κακοποίηση”.

Στην πρόσφατη βιογραφία, που κυκλοφόρησε η ηθοποιός είχε αναφέρει για το American Beauty: “Ένιωθα σαν να ζούσα διπλή ζωή. Είχα μία εμπειρία, που είχε να κάνει με σεξουαλική κακοποίηση”, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

“Κάθε φορά που πήγαινα σε ένα σετ, που έδινα μία συνέντευξη, κάθε φορά προσποιούμουν. Ήταν άλλος ένας ρόλος, που έπρεπε να παίξω. Ότι ήμουν καλά. Ήταν μια όμορφη εμπειρία, που μου έδωσε την δυνατότητα να δουλέψω και να εκφραστώ, τότε που έπρεπε να σώσω τον εαυτό μου”, είπε για τον ρόλο της ως η νεαρή μαζορέτα Angela, η οποία τελικά γίνεται αντικείμενο πόθου του Spacey.

Όταν έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες κατηγορίες, ο Kevin Spacey τις αντέκρουσε λέγοντας πως είναι γκέι και εξήγησε πως δεν θυμάται όσα είπε το “θύμα” του. “Έχεις την πιο βαθιά μου συγγνώμη αν αντέδρασα απρεπώς και σε έχω προσβάλλει όντας μεθυσμένος”, είχε δηλώσει.

Παρά το “βιογραφικό” του, ο Spacey κατάφερε να “κλείσει” τον επόμενο ρόλο του στην πολυαναμενόμενη ταινία “The Man Who Drew God” του Franco Nero.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε για την επιλογή του: “Στην Ιταλία δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για αυτά τα πράγματα, οπότε δεν μιλάμε για κάτι, που δεν ξέρουμε. Ξέρω ότι είναι καλός ηθοποιός. Τίποτα παραπάνω”.

Διαβάστε επίσης: