Μετά από μία "επώδυνη" αποβολή, η Amanda Knox περιμένει το πρώτο της παιδί.

Από EW Staff
05 Αυγούστου, 2021 @ 09:15

Η Amanda Knox περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Christofer Robinson, όπως αποκάλυψε στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου του podcast Labyrinths.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ προσπαθούσαν ήδη από την προηγούμεη χρονιά να αποκτήσουν παιδί. Δυστυχώς, η συγγραφέας απέβαλλε, ενώ ήταν έξι εβδομάδων έγκυος.

“Δόξα τον Θεό, τα καταφέραμε”, είπε η Knox κατά τη διάρκεια του podcast, με τον σύζυγό της να αναφωνεί χαρούμενος: “Σωστά, είμαστε έγκυες”. Όπως αποκάλυψαν, είχαν ανακαλύψει ότι περιμένουν παιδί λίγες ώρες πριν από την εκπομπή και θα μοιραστούν νεότερα με το κοινό τους σύντομα.

Όπως είχε αναφέρει η Amanda Knox σε προηγούμενη συνέντευξή της, εκείνη και ο σύζυγός της προσπάθησαν να κάνουν παιδί αμέσως μόλις εκείνη αφαίρεσε το σπιράλ και πολύ γρήγορα έμαθαν τα ευχάριστα. Ενώ λοιπόν, έφτιαχναν το παιδικό δωμάτιο, ενθουσιασμένοι, επισκέφτηκαν τον γιατρό και δυστυχώς διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός.

“Αισθάνθηκα απίστευτα απογοητευμένη, που ήταν έτσι η πρώτη μου εγκυμοσύνη… Ήξερα ακριβώς τι θέλω να κάνω και δεν πίστευα ότι θα λήξει έτσι χωρίς καν να το επιλέξω εγώ. Ένιωθα σαν προδομένη”, είχει πει.

Από τη μεριά του ο σύζυγός της εξήγησε πως τότε ένιωσε πιο αποφασισμένος από ποτέ να προσπαθήσει ξανά και μάλιστα, τα κατάφερε πάλι. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο πριν, όπως αναφέρει η Amanda Knox, καθώς είχαν στον μυαλό τους το άγχος μην τυχόν επαναληφθεί το ίδιο.

Η συγγραφέας ανέφερε πως είχε σκεφτεί μέχρι και το όνομα, που θα έδιναν στο μωρό τους, όμως όταν έμαθε ότι τελικά δεν ζει, προσπάθησε να απομακρυνθεί από την ιδέα. “Μόλις συνειδητοποίησα τι έγινε προσπάθησα να διαχωρίσω τα πράγματα στο μυαλό μου. Δεν ήταν αυτό το μωρό μου. Δεν έχει όνομα”, είπε.

Ύστερα συνέχισε με λυγμούς, αναφέροντας πως πάντα θα έχει στο μυαλό της την σκέψη πώς θα ήταν αν γνώριζε αυτό το μωρό. “Δεν ξέρω καν ποιο ήταν αυτό το μωρό. Ούτε θα μάθω ποτέ. Είναι περίεργη σκέψη”, δήλωσε προσθέτοντας πως η αποβολή την είχε επηρεάσει πολύ άσχημα σε σημείο, που αρνούταν να προσπαθήσει ξανά, μέχρι που τελικά απευθύνθηκε σε μία κοινότητα γυναικών, που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και κατάφερε να το ξεπεράσει.

Γενικά, η ζωή έχει φερθεί σκληρά στην Amanda Knox μέχρι τώρα. Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, όταν φοιτούσε στην Περούτζια της Ιταλίας, καταδικάστηκε άδικα σε φυλάκιση για τη δολοφονία της συγκατοίκου της, Meredith Kertcher. Τελικά, αθωώθηκε το 2007.

Διαβάστε επίσης: