Από EW Staff
21 Μαρτίου, 2023 @ 09:19
IMG 1763

Η Amanda Bynes τέθηκε σε ψυχιατρική κράτηση αφού βρέθηκε «να τριγυρνά στους δρόμους γυμνή και μόνη», αναφέρει πριν από λίγη ώρα το TMZ.

Η ψυχικά διαταραγμένη ηθοποιός, 36 ετών, αφού ακύρωσε μια δημόσια εμφάνιση το Σάββατο, εθεάθη να περπατά κοντά στο κέντρο της πιο κακόφημης περιοχής του Λος Άντζελες νωρίς το πρωί της Κυριακής χωρίς ρούχα.Λέγεται ότι σχεδόν έπεσε πάνω ένα αυτοκίνητο έχοντας “ψυχικό επεισόδιο” ενώ εκείνος κάλεσε αμέσως το 100 χωρίς εκείνη να έχει τραυματιστεί!


Η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου μια ομάδα ψυχικής υγείας την έβαλε σε ψυχιατρική παρακολούθηση με τον κωδικό 5150.

Το 5150 είναι μια νομική ενέργεια από τον Κώδικα Πρόνοιας και Ιδρυμάτων της Καλιφόρνια. Επιτρέπει σε έναν ειδικευμένο αξιωματικό ή κλινικό ιατρό να περιορίσει κάποιον ασθενή παρά τη θέληση του για 72 ώρες, οι οποίες μπορούν και να παραταθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το άτομο θα αξιολογηθεί πλήρως για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.


Η Bynes νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και πιθανότατα θα λάβει περίθαλψη για αρκετές ημέρες. Δεν πιστεύεται ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

IMG 1765
H Amanda Bynes όπως είναι σήμερα!

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο της Bynes. H ηθοποιός αποσύρθηκε από  την επανένωση με το υπόλοιπο καστ του All That ’90s  το Σάββατο, επικαλούμενη μια «άγνωστη ασθένεια», σύμφωνα με το That’s 4 Entertainment.Την τελευταία στιγμή, η ηθοποιός, η οποία προηγουμένως είχε εκφράσει την προθυμία της να επανασυνδεθεί με τους πρώην συμπαίκτες της στο Nickelodeon στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αποφάσισε να ακυρώσει.


Μόλις πριν από δύο μήνες, είχε δηλώσει στο People ότι ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένη που θα επανενωθεί με» τους «συντρόφους της και θα συναντήσει τους θαυμαστές» 23 χρόνια μετά το τέλος του θρυλικού προγράμματος του Nickelodeon.

Διαβάστε επίσης: