Μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

Από EW Staff
01 Νοεμβρίου, 2021 @ 13:25

H Hilaria Baldwin πιστεύει πως ο σύζυγός της Alec Baldwin είναι στα πρόθυρα PTSD (Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες), μετά το τραγικό δυστύχημα στο πλατό της ταινίας Rust, που στοίχησε τη ζωή της Διευθύντριας Φωτογραφίας Halyna Hutchins. Και αποκάλυψε πως αυτός είναι ο λόγος που έφυγαν από τη Νέα Υόρκη για το Vermont. Στον δημοσιογράφο της NY Post που τους ακολούθησε στο Βερμόντ, δήλωσε πως ήθελαν να ξεφύγουν από την τρέλα που ακολούθησε το δυστύχημα.

Ο Alec και η Hilaria Baldwin μιλούν στον δημοσιογράφο της ΝΥPost που τους ακολούθησε στο Βερμόντ.

Δήλωσε επίσης πως οδηγούσε μια ολόκληρη ημέρα ψάχνοντας ένα ήσυχο καταφύγιο, ώσπου τελικά βρήκε το Manchester στο Bερμόντ, όπου την ακολούθησε ο Alec Baldwin. Ηθελαν να αποσυρθούν για να “θρηνήσουν το θάνατο της Halyna”, όπως δήλωσε.

Πρόσθεσε “Ηταν εξαιρετικά τραυματικό αυτό που συνέβη στον Alec και προσπαθώ να περιορίσω την Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες”.

Μίλησε και για το αν ο σύζυγός της θα ξαναπαίξει σε ταινία και σύμφωνα με την NY Post ήταν “αισιόδοξη, αλλά όχι σίγουρη. Οπως είπε η Hilaria “Xρειάζεται το χώρο του έτσι ώστε να μπορέσω να φροντίσω εκείνον και την ψυχική του υγεία.

Eίναι σαφές πως η Hilaria στηρίζει τον σύζυγό της. Την επόμενη μάλιστα ημέρα ανέβασε στο instagram της ένα τρυφερό ποστ. “Σε αγαπώ και είμαι εδώ για σένα”, έγραψε κάτω από την φωτογραφία με τα χέρια τους αγκαλιασμένα. μ

Διαβάστε επίσης: