Η μπάντα του "Bridgerton" ενορχηστρώνει μαγευτικά την κλασική μπαλάντα του ‘80.

Από EW Staff
21 Μαΐου, 2021 @ 14:30

Ένα από τα πράγματα που έκαναν το “Bridgerton” τόσο γοητευτικό είναι, φυσικά, η μουσική των Vitamin String Quartet, οι οποίοι επένδυσαν τη σειρά με έγχορδες ενορχηστρώσεις μεγάλων ποπ επιτυχιών.

Το EW λοιπόν σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού της μπάντας, ένα remix του κλασικού “Total Eclipse of the Heart”, σε συνεργασία με τους Simply Three.

Στο βίντεο βλέπουμε τις δύο μπάντες να παρουσιάζουν μια ρομαντική εκδοχή της θρυλικής μπαλάντας, ενώ βρίσκονται στις ακτές του Μαλιμπού.

“Η ευκαιρία να μεταφέρουμε ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια σε συνεργασία με τους Simply Three έκανε το αποτέλεσμα ακόμη πιο σημαντικό” σημειώνει ο James Curtis των Vitamin String Quartet. “To κομμάτι είναι ηχητικά πολύ πιο μεγαλειώδες από ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν.”

Το Total Eclipse of the Heart είναι ένα μόνο από τα κομμάτια που περιέχονται στο επερχόμενο άλμπουμ των VSQ, με τίτλο Our Flashback Wedding.

Το άλμπουμ θα περιέχει πολυάριθμα hits της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90, όπως τα “Kiss Me,” “I Will Always Love You,” “Take On Me,” “Higher Love,” και “Never Gonna Give You Up”. Συνολικά 12 γαμήλια τραγούδια, ερμηνευμένα από το γκρουπ που έδωσε στο Bridgerton τη μαγεία του.

Το Our Flashback Wedding κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: