Ο ANT1 έδωσε τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Από EW Staff
04 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 17:45

Γνωρίζουμε από τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», πως ο Αιμίλιος Χειλάκης θα πρωταγωνιστήσει στα νέα επεισόδια, όμως ο ANT1 ανακοίνωσε κι επισήμως, τις λεπτομέρειες του ρόλου που θα υποδυθεί.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

Οι εξελίξεις και σε αυτή τη σεζόν θα είναι καταιγιστικές και αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. 

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν σε λίγες ημέρες στον ANT1.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: