Ακόμα και τα βαθύτερα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.

Από EW Staff
30 Ιουνίου, 2021 @ 15:49

Το τέταρτο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Jane Harper με τίτλο “Αυτοί που επέζησαν“, μας ταξιδεύει αυτή τη φορά στις ακτές της Τασμανίας. “Σκαρφάλωσε” από την πρώτη στιγμή στις πρώτες θέσεις των New York time, ενώ είναι υποψήφιο για τα Indie Book Awards 2021. 

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου αναφέρει:
Μερικοί τύποι δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο ένα δυνατό, σταθερό «ΟΧΙ». Η ζωή του Κίρεν Έλιοτ μέσα σε μια μέρα άλλαξε για πάντα, από μια απερισκεψία με ολέθριες συνέπειες. Η ενοχή που ακόμα τον κατατρύχει αναδύεται στη διάρκεια μιας οικογενειακής επίσκεψης στη μικρή παραθαλάσσια κοινότητα που κάποτε αποκαλούσε σπίτι του.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ.
Οι γονείς του Κίρεν παλεύουν να επιβιώσουν σε μια πόλη όπου η θάλασσα ορίζει τις μοίρες των ανθρώπων. Ανάμεσά τους στέκει πάντα η ανάμνηση του αδερφού του, του Φιν, που χάθηκε πριν δώδεκα χρόνια κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης καταιγίδας των τελευταίων ογδόντα χρόνων.
Όταν το πτώμα μιας γυναίκας βρεθεί στην παραλία, βαθιά θαμμένα μυστικά απειλούν να έρθουν στο φως. Ένα ναυάγιο, ένα αγνοούμενο κορίτσι και ερωτήματα που δεν τα πήρε ποτέ το κύμα…

Το βιβλίο “Αυτοί που επέζησαν” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, σε μετάφραση της Χίλντα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης: