Εκείνος απάντησε και μεταφέρθηκαν όλα στον Ben Affleck.

Από EW Staff
13 Ιανουαρίου, 2022 @ 09:25
matt damon ben affleck Photo: Shutterstock

Μία ερώτηση στον Matt Damon για τον κολλητό του φίλο, Ben Affleck.

Στο νέο εξώφυλλο του Entertainment Weekly, ο αγαπημένος Matt Damon παίρνει συνέντευξη από τον εδώ και δεκαετίες κολλητό του φίλο, Ben Affleck.

Όταν ο ίδιος, λίγο αργότερα ρωτήθηκε ποιες είναι οι πιο καλές, κατά τη γνώμη του, ερμηνείες του Affleck, εκείνος είχε να δώσει όχι μία αλλά πέντε απαντήσεις.

«Δεν ήξερα ότι είχε πέντε που του άρεσαν», αστειεύεται ο Affleck.

Ο Matt Damon ξεκίνησε αναφέροντας τις δύο συνεργασίες τους, Good Will Hunting και το The Last Duel, καθώς και το The Town σε σκηνοθεσία του Affleck. Μία ακόμα έκπληξη ήταν η επιλογή του Damon για το υποτιμημένο θρίλερ του 2002 Changing Lanes. Την πεντάδα ολοκληρώνει το The Way Back, το οποίο χάρισε στον Affleck μερικές από τις καλύτερες κριτικές της καριέρας του τον Μάρτιο του 2020.

«Επειδή είχε δημοσιοποιηθεί ότι είμαι ο ίδιος αλκοολικός σε αποτοξίνωση, υποθέτω ότι ήταν, ριψοκίνδυνο», λέει ο Affleck για τον ρόλο του ως Jack Cunningham, ένας πρώην διακεκριμένος μπασκετμπολίστας που διανύει δύσκολες στιγμές και πίνει ασταμάτητα κάθε μέρα. Μέχρι που του ζητάνε να προπονήσει την ομάδα μπάσκετ στο παλιό του σχολείο.

«Ήθελα απλώς να κάνω κάτι που είναι καλό, για το οποίο είμαι περήφανος, που να μπορώ να δείξω σε σκηνοθέτες και ηθοποιούς που γνωρίζω, σέβομαι και θαυμάζω. Παρότι ο χαρακτήρας περνούσε δύσκολα, ήταν ευχάριστη εμπειρία για μένα, με γέμιζε ικανοποίηση. Πήγαινα σπίτι χαρούμενος κάθε μέρα μετά τα γυρίσματα αυτής της ταινίας, γιατί ένιωθα ότι ήταν τόσο συναρπαστική.”

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: