Η Adele εξομολογήθηκε: "Αγαπούσα το σώμα μου τότε, αγαπώ το σώμα μου και τώρα»

Από EW Staff
15 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:28
Coverage of the CBS special Adele: One Night Only Pictured (L-R): Adele and Oprah Winfrey. Photo Credit: Harpo Productions/ Photographer: Joe Pugliese.

Μπορεί η Adele να έχασε περίπου 45 κιλά τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο δεν είχε σκοπό να χάσει καθόλου βάρος.  

«Αγαπούσα το σώμα μου τότε, αγαπώ το σώμα μου και τώρα», εξομολογήθηκε η ίδια στην Oprah Winfrey κατά τη διάρκεια αφιερώματος στο πρόσωπο της, στο CBS, με τίτλο Adele One Night Only (Adele Μόνο για Ένα Βράδυ). Η συζήτηση τους, περιλάμβανε στιγμιότυπα από την comeback συναυλία της στο Λος Άντζελες.

Η pop τραγουδίστρια δήλωσε πως ξεκίνησε να πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο όταν συνειδητοποίησε πως το να προπονείται με τον προσωπικό της γυμναστή, την βοηθούσε να ελέγξει το άγχος που βίωνε μετά τη λήξη του γάμου της. «Έγινε η δική μου ώρα», είπε, «Το να έχω τέτοιου είδες στιγμές μέσα στη μέρα μου, με βοήθησε να συγκροτήσω τον εαυτό μου»

Η 33χρονη Adele, είπε πως γνωρίζει πως η νέα της εμφάνιση αποτελεί δημόσια συζήτηση – «το σώμα μου αντικειμενικοποιήθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου» – ωστόσο η ίδια ποτέ δεν θεώρησε κάποιον πρότυπο βάσει της εμφάνισης του.

Δεν είναι δουλειά μου να καθορίζω πως νιώθουν οι άνθρωποι για το σώμα τους. Προσπαθώ να βρω μια άκρη με τη δική μου ζωή.

Τώρα που επέστρεψε στα ερμηνευτικά της καθήκοντα και απέχει από την γυμναστηριακή της ρουτίνα, έχει πλήρη συναίσθηση του ότι το βάρος της μπορεί να διαφοροποιηθεί. Παρόλα αυτά, όσο οι μύες της θυμούνται πώς να σηκώνουν βάρη – το αγαπημένο της είδος άσκησης- η ίδια δεν ανησυχεί. Μάλιστα εξομολογήθηκε στην Oprah πως πέρυσι, το dealift (άρση μεγάλων βαρών) της, έφτασε τα 77 κιλά.

«Έπρεπε να γίνω αθλήτρια» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας μια επιδεικτική χειρονομία, «μακάρι να μην είχα ανακαλύψει τα αγόρια στο σχολείο και κάποιος να μου είχε πει να παρακολουθώ λίγο παραπάνω το μάθημα φυσικής αγωγής»

Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως είναι και πολύ καλή μποξέρ με φονική αριστερή λαβή.

Η Adele εξομολογήθηκε στην Oprah πως η πιο βαθιά πληγή από το παρελθόν της, είναι τα βιώματα που είχε από τον πατέρα της Mark Evans, ο οποίος έπασχε από αλκοολισμό και ήταν απών το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής της.

Ο κύριος σκοπός μου είναι να αγαπιέμαι και να αγαπώ.

δήλωσε η ίδια τονίζοντας πως το κενό που της άφησε ο πατέρας της, είναι ο λόγος που αντιμετώπισε στο παρελθόν πρόβλημα με τις προσωπικές της σχέσεις.

Η Adele και ο Evans αποκατέστησαν τη σχέση τους λίγο πριν τον θάνατο του νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, με την ίδια να ερμηνεύει για εκείνον μέσω Zoom. Αυτό, δήλωσε στην Oprah, τη βοήθησε να γιατρέψει την πληγή που κουβαλούσε για χρόνια. Αυτό που η ίδια θέλει περισσότερο είναι η ηρεμία ψυχής και η σταθερότητα που βιώνει αγαπώντας τον εαυτό της.

Δεν χρειάζεται να περιμένω από κάποιον να μου προσφέρει σταθερότητα. Μπορώ να είμαι εγώ σταθερή για τον εαυτό μου. Να είμαι ένα σπίτι με γερά θεμέλια που δεν γκρεμίζεται στην πρώτη καταιγίδα.

Στον επίλογο της συνέντευξης, η Oprah, της έθεσε ένα ερώτημα που πιθανώς να έχουμε πολλοί φαν κατά νου: Μπορεί η Adele να γράψει τραγούδια με χαρά και όχι με θλίψη;

Η απάντηση της ήταν αισιόδοξη: «Το ελπίζω.»

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: