Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2022 @ 13:59
H Adele έρχεται με νέες ημερομηνίες στο Las Vegas για τα πλέον περιζήτητα Adele Weekends!

Η Adele επιστρέφει στα ζωντανά shows στο Las Vegas και μάλιστα με αμοιβή 1 εκατ. δολάρια τη βραδιά!

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανακοίνωσε όχι μόνο πως επιστρέφει στα shows στο Las Vegas, αλλά και πως προσθέτει και 8 επιπλέον shows στα 24 που αναγκάστηκε να ακυρώσει εντελώς ξαφνικά στις αρχές του έτους επειδή δεν ήταν έτοιμο το show για το κοινό.

Η Adele ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram πως «θα δώσει τον απόλυτα καλύτερό της εαυτό» στις συνολικά 32  εμφανίσεις της που θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα από τις 18 Νοεμβρίου 2022 έως τις 25 Μαρτίου 2023.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Αφού παραδέχθηκε πως «Ξέρω πλέον ότι για κάποιους από εσάς ήταν μια φρικτή απόφαση εκ μέρους μου και θα λυπάμαι πάντα για αυτό, αλλά σας υπόσχομαι ότι ήταν η σωστή» και συνέχισε λέγοντας πως «Το να είμαι μαζί σας σε έναν τόσο οικείο χώρο κάθε εβδομάδα ήταν αυτό που περίμενα με ανυπομονησία και θα σας δώσω ό,τι καλύτερο έχω. Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας»

ADELE

Ποια να συγκριθεί μαζί της; Θαυμαστές από όλο τον κόσμο πρόκειται να ταξιδέψουν για μία ακόμα φορά
για να απολαύσουν την Adele στο Cesars Palace!

Για να εκφράσει όλα όσα νιώθει ενόψει της φθινοπωρινής της πρεμιέρας έγραψε στο Instagram: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο εκστασιασμένη είμαι που επιτέλους μπορώ να ανακοινώσω αυτές τις εκ νέου προγραμματισμένες παραστάσεις» και εξήγησε πως «Πραγματικά λυπήθηκα πολύ που έπρεπε να τις ακυρώσω. Αλλά μετά από όλο αυτό που μοιάζει σαν μια αιωνιότητα προσπαθώντας να ανακαλύψω τι απαιτούσε η διαχείριση της προετοιμασίας για την παράσταση έτσι όπως θέλω πραγματικά να την δώσω και γνωρίζοντας ότι μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί είμαι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ!»

Διαβάστε επίσης: