Από EW Staff
18 Αυγούστου, 2022 @ 10:13
H Adele σε μία υπέροχη φωτογράφιση για το ΕLLE στο φακό του Mario Sorrenti.

Η διάσημη τραγουδίστρια με τη μοναδική φωνή φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του βρετανικού γυναικείου περιοδικού Elle Οκτωβρίου και σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αποκάλυψε πως ανυπομονεί να γίνει “νοικοκυρά”, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με τον 40χρονο σύντροφό της Rich Paul με τον οποίο δηλώνει “ερωτευμένη όσο ποτέ”. Η βέρα στο δεξί θα πρέπει βέβαια να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι φθινοπωρινές εμφανίσεις της Adele στο Las Vegas, διότι νέα αναβολή δεν παίρνουν.

Μιλώντας μάλιστα για τον σύντροφό της Rich Paul, η 34χρονη Adele δηλώνει  στο Elle: “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω να κάνω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή σίγουρα βοηθάει στη μουσική μου” προσθέτοντας βέβαια: “Αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Las Vegas. Θέλω να σκίσουν οι εμφανίσεις μου εκεί».

Nα επισημάνουμε ότι ο σύντροφος της Adele είναι κορυφαίος ατζέντης αθλητών στο Los Angeles και εκπροσωπεί μερικούς από τους διασημότερους παίκτες του ΝΒΑ. Η περιουσία του ανέρχεται στα 120 εκατ. δολάρια ενώ της Adele στα 220 εκατ. δολάρια.

IMG 9031

Tα νέα Weekends With Adele ξεκινούν το Νοέμβριο.
IMG 9032

Τα προηγούμενα Weekends With Adele ακυρώθηκαν από την ίδια.
IMG 9027 1

Διαβάστε επίσης: