Από EW Staff
22 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 10:35
IMG 9573 2

Μπλεξίματα δίχως τέλος έχει το τελευταίο διάστημα ο Adam Levine καθώς ένα μοντέλο, η σέξι Summer Stroh, ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση μαζί του. Tην ίδια στιγμή εκείνος όχι μόνο είναι παντρεμένος εδώ και οκτώ χρόνια με το μοντέλο της Victoria Secret, Behati Prinsloo, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά τώρα περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

IMG 9570 2

Καμπάνια του αρώματος YSL! Θα μείνουν άραγε οι χορηγοί μετά το σκάνδαλο;

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από τις κατηγορίες περί απιστίας, ο Levine απάντησε με ανακοίνωση στα social media του διαψεύδοντας ότι διατηρούσε σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ωστόσο παραδέχτηκε ότι «ξεπέρασε τα όρια».

IMG 9568

Adam & Behati: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν το τέλειο ζευγάρι!

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος και μίλησα σε κάποιον άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου”.

IMG 9572 2

Ξενάγηση στο σπίτι τους για το AD magazine.

Και συνεχίζει: “Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένεια μου. Η γυναίκα μου και η οικογένεια μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι όσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» 

IMG 9571

Συγκινητική ανάρτηση δεν διαφωνούμε! Σήμερα πάντως εμφανίστηκε και μία πέμπτη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι της έστελνε ερωτικά μηνύματα και είχαν μάλιστα συνευρεθεί. Όλα αυτά βέβαια ενώ ήταν παντρεμένος με τη Νοτιοαφρικανή καλλονή Behati Prinsloo. Για να δούμε πόσο καιρό θα είναι ακόμα…

IMG 9573 2

Adam Levine…σαγηνευτικός στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Διαβάστε επίσης: