Πολλές φορές η αλήθεια είναι πιο βίαιη και θλιβερή από τη φαντασία.

Από EW Staff
02 Απριλίου, 2021 @ 14:30

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το trailer του φιλμ “Above Suspicion“, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Emilia Clarke (Game Of Thrones) και περιγράφει μια συγκλονιστική ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Αυτή είναι και η μεγάλη ευκαιρία της Clarke να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα μετά τον ρόλο της Daenerys Targaryen, αφού οι ταινίες που επέλεξε να πρωταγωνιστήσει μετά το Game of Thrones, μετά βίας έφτασαν τη βάση στην προτίμηση κριτικών και κοινού.

Πολλές φορές η αλήθεια είναι πιο βίαιη και θλιβερή από τη φαντασία και η συγκεκριμένη ταινία στοχεύει στο να παρουσιάσει την ιστορία μιας σχέσης που τελείωσε με φρικτά αποτελέσματα. Τα όσα συνέβησαν άλλαξαν για πάντα τον τρόπο αντιμετώπισης των προσωπικών υποθέσεων του FBI. Ο Chris Gerolmo, γνωστός για το σενάριο της εξαιρετικής ταινίας “Mississippi Burning” αντλεί στοιχεία από το μυθιστόρημα του Joe Sharkey, που διερευνά πώς ένας πράκτορας του FBI έγινε “τέρας” για μια μικρή πόλη.

Above Suspicion

Η Emilia Clarke υποδύεται τη Susan Smith, μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από μια ζωή που είναι βυθισμένη στο έγκλημα και τα ναρκωτικά. Όταν ο Mark Putnam, ένας νέος πράκτορας του FBI προσλαμβάνει τη Susan ως πληροφοριοδότρια του για μια υπόθεση υψηλού ρίσκου, πιστεύει ότι η κακή τύχη της ίσως τελικά αλλάξει. Καθώς όμως η σχέση τους δυναμώνει, οι συνέπειες είναι θανατηφόρες. 

Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους ηθοποιούς Jack Huston, Sophie Lowe, Austin Hébert, Karl Glusman, Chris Mulkey, Omar Miller και Kevin Dunn

Το “Above Suspicion” θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Μαΐου και τέσσερις ημέρες αργότερα θα είναι διαθέσιμο σε  DVD και Blu-ray.

Διαβάστε επίσης: