Πολλά υποσχόμενο το teaser που κυκλοφόρησε.

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 15:00

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το teaser της επερχόμενης δραματικής ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ Denzel Washington, “A Journal for Jordan“, με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan.

To φιλμ είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της ερωτικής σχέσης της βραβευμένης με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Dana Canedy, με τον λοχία Charles Monroe King.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Washington και το σενάριο επιμελήθηκε ο Virgil Williams, ενώ το καστ θα συμπληρώσουν οι Chanté Adams, Jalon Christian, Robert Wisdom, Johnny M. Wu και Tamara Tunie.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Charles Monroe King, έναν στρατιώτη που βρίσκεται στο Ιράκ και αρχίζει να κρατά ένα ημερολόγιο αγάπης και συμβουλών για το μωρό του. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η αρχισυντάκτρια των New York Times, Dana Canedy, ξαναβλέπει μέσα από το ημερολογίο, την ιστορία της απίθανης σχέσης τους, που αλλάζει τη ζωή της με τον King και τη διαρκή αφοσίωσή του σε αυτήν και στο παιδί τους.

A Journal for Jordan

Οι πρώτες πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι θα δούμε μια σαρωτική αφήγηση μιας αγάπης που υπάρχει μια φορά στη ζωή αλλά και μια ισχυρή υπενθύμιση της σημασίας της οικογένειας και των δύσκολων καταστάσεων του πολέμου.

Η ταινία “A Journal for Jordan” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες στις 10 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια ευρεία προβολή στις 22 Δεκεμβρίου, ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων.

Δείτε το teaser:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: