Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 19 Νοεμβρίου στο EPIX και στο VOD.

Από EW Staff
05 Οκτωβρίου, 2021 @ 12:35

Οι εταιρείες Blumhouse και EPIX δημοσιοποίησαν το επίσημο trailer για την επερχόμενο θρίλερ τρόμου τους με τίτλο “A House on the Bayou”, το οποίο έγραψε και σκηνοθετεί ο Alex McAulay. Η ταινία ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο από τα οκτώ έργα, τα οποία είναι στη συμφωνία συνεργασίας της Blumhouse Television και της πλατφόρμας, ένα φιλόδοξο project που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Alex McAulay, γνωστός για το “Don’t Tell a Soul”. Πρωταγωνιστούν οι Angela Sarafyan (“Westworld”), Paul Schneider (“Rules Don’t Apply”), Lia McHugh (“Eternals”), Jacob Lofland (“Maze Runner”), Doug Van Liew (“Ida Red”) και Lauren Richards (“Doom Patrol”).

“Σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθούν και να επιδιορθώσουν τη σχέση τους, η Jessica και ο John Chambers αναζητούν μια ειδυλλιακή απόδραση με την κόρη τους Anna σε ένα απομακρυσμένο αρχοντικό στην αγροτική Λουιζιάνα. Όταν εμφανίζονται για δείπνο απρόσκλητοι κάποιοι ύποπτα φιλικοί γείτονες, το Σαββατοκύριακο παίρνει μια σκοτεινή τροπή, καθώς ο εύθραυστος οικογενειακός δεσμός δοκιμάζεται και σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως”, λέει η επίσημη σύνοψη. 

Από τις συνολικά οκτώ ταινίες της συμφωνίας, οι δύο από αυτές, δηλαδή τα “A House on the Bayou” και “American Refugee”, έχουν προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα φέτος, ενώ οι υπόλοιπες έξι θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2022.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: