Τι θα συμβούλευαν; Θα ακολουθούσαν το ίδιο μονοπάτι; Θα άλλαζαν συνήθειες, συντρόφους, επιλογές και συνοδοιπόρους ή μήπως θα ήθελαν να διαγράψουν κάποια κεφάλαια της ιστορίας τους;

Από EW Staff
15 Ιουνίου, 2021 @ 17:55

Τις προάλλες πιάσαμε στα χέρια μας το βιβλίο Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να το αφήσουμε.

Η Jane Graham επιμελήθηκε το συγκεκριμένο βιβλίο, στις σελίδες του οποίου, 80 σπουδαίοι άνθρωποι προσπαθούν να περιγράψουν το πραγματικό νόημα της ζωής.

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια από το πρωτοπόρο βρετανικό περιοδικό δρόμου The Big Issue, στο οποίο ήταν αρχισυντάκρια η Graham και το αποτέλεσμα είναι αυτή η συλλογή από 80 εκπληκτικές επιστολές ανθρώπων που ξεχώρισαν στον πολιτισμό, τις τέχνες, την πολιτική, τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις.

Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ αποκαλύπτει τις πηγές της έμπνευσής του, ο Μο Φάρα τη σημασία της ήττας, η Αριάννα Χάφινγκτον την αξία των κινήτρων, ο Τζέιμι Όλιβερ τη σπουδαιότητα του ενστίκτου όλοι ανεξαιρέτως καταθέτουν το απόσταγμα σοφίας που τους χάρισε μία γεμάτη ζωή.

Το Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου προσφέρει μία συγκινητική, εμπνευσμένη και αληθινή ματιά στη γνώση που φέρνει η εμπειρία και μας φανερώνει πώς μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας και τους γύρω μας.

Διαβάστε επίσης: