Διάσημοι ηθοποιοί δεν δίστασαν να φιληθούν αυθόρμητα μεταξύ τους.

Από EW Staff
19 Μαΐου, 2021 @ 20:15

Αν και όλες οι ταινίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση βασίζονται σε σενάρια, δεν είναι λίγες οι φορές που οι ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν.

Στη λίστα που ακολουθεί, διάσημοι ηθοποιοί δεν δίστασαν να φιληθούν αυθόρμητα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό, που οι δημιουργοί αποφάσισαν να κρατήσουν τη στιγμή στην ταινία.

1. Chris Pratt και Bryce Dallas Howard στο Jurassic World

Σε μια σκηνή της ταινίας, ο χαρακτήρας της Howard βρίσκει το θάρρος και σώζει τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Chriss Pratt, ενώ στη συνέχεια, εκείνος της δίνει ένα αυθόρμητο και όμορφο φιλί. Όπως δήλωσε αργότερα ο ηθοποιός, “το φιλί ήταν αυθόρμητο. Δεν ήταν γραμμένο στο σενάριο. Είχαμε γυρίσει τη σκηνή με τον τρόπο που γράφτηκε και μετά, την τελευταία μέρα συνέβη αυτό που βλέπετε στην ταινία … Όλοι πανηγύριζαν. Ήταν τέλειο!”.2. Jennifer Lawrence και Amy Adams στο American Hustle

Η Amy Adams αποκάλυψε ότι αποφάσισαν να φιληθούν με την Jennifer Lawrence κατά τη διάρκεια του καυγά τους στην ταινία και ο σκηνοθέτης συμφώνησε, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε στο σενάριο.


3. Indira Varma και Gemma Whelan στο Game of Thrones

Όταν οι χαρακτήρες της Varma και της Whelan συναντήθηκαν στον έβδομο κύκλο του Game Of Thrones, σε μια σκηνή που περίμεναν καιρό οι θαυμαστές, οι δύο γυναίκες θεώρησαν πως ήταν αυτονόητο και απόλυτα φυσικό να μοιραστούν ένα ερωτικό φιλί.


4. Emily Blunt και Tom Cruise στο Edge of Tomorrow

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2014 “Edge of Tomorrow”, οι σεναριογράφοι της ταινίας προσπάθησαν να βρουν σε ποιο σημείο του φιλμ να βάλουν μια ρομαντική στιγμή ανάμεσα στους Emily Blunt και Tom Cruise, αλλά δεν τους “κολλούσε” στο σενάριο. Τελικά η Blunt πήρε την κατάσταση στα χέρια της και φίλησε τον συμπρωταγωνιστή της προς το τέλος της ταινίας, στο σημείο που εκείνη ένιωσε ότι ήταν σωστό να το κάνει.


5. Helena Bonham Carter και Julian Sands στο A Room with a View

Η ταινία A Room with a View θεωρείται μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών και το φιλί μεταξύ των πρωταγωνιστών, χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως εμβληματικό. Η Helena Bonham Carter αποκάλυψε ωστόσο ότι ήρθε αυθόρμητα την τελευταία στιγμή του γυρίσματος: “Ήμουν μόλις 18 χρονών και προσπαθούσα να μην γελάσω όταν με φίλησε ο Sands καθώς ήμουν εντελώς άπειρη και δεν ήξερα πώς πρέπει να γίνει”.


6. Woody Harrelson και Elizabeth Banks στο The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

Αυτό το φιλί στην ταινία δεν το είχε προβλέψει κανείς, όμως όταν τελικά συνέβη, άρεσε στους πάντες.  Όπως δήλωσε η Banks: “Ο Woody και εγώ αυτοσχεδιάσαμε, άρεσε στον σκηνοθέτη και μας ζήτησε να το επαναλάβουμε μέχρι να εξασφαλίσουμε την τέλεια λήψη”. Από την άλλη μεριά ο Harrelson είχε αναφέρει τότε ότι δεν τον… χάλασε καθόλου το φιλί αφού πάντα του άρεσε ως γυναίκα η Banks.

Διαβάστε επίσης: