Αν νομίζετε ότι όσα διαβάσετε στο κείμενο, αποτελούν διαφήμιση στην πλατφόρμα, σας γελάσανε, εδώ και τώρα, θα τα πούμε όλα!

Από EW Staff
11 Ιουνίου, 2021 @ 01:03

Το Netflix ήρθε πριν μερικά χρόνια στη χώρα μας κι έκτοτε έχει κλέψει την παράσταση στην πίτα του streaming. Καλά, μην τρελαθούμε, δεν υπάρχουν και πολλά κομμάτια στην ελληνική πίτα, αλλά οψόμεθα και αναμένουμε περισσότερες υπηρεσίες στο άμεσο μέλλον (πότε θα έρθει επιτέλους το HBO Max και το Disney+ οέο;).

Το Netflix έχει μπει λοιπόν για τα καλά στις ζωές μας και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε στη γλώσσα των συνδρομητών.

Αν νομίζετε δε, ότι όσα ακολουθήσουν παρακάτω είναι διαφήμιση στην πλατφόρμα, σας γελάσανε, εδώ και τώρα, θα τα πούμε όλα!

1. Δεν χρειάζεται να μετράς προβατάκια

Έχεις ψηθεί να ξεκινήσεις μια σειρά. Νιώθεις απίστευτη ενέργεια, σκέφτεσαι πως θα το κάψεις και θα δεις σερί όλη τη σεζόν, φτιάχνεις σκηνικό, στήνεσαι στον καναπέ και πιάνεις το τηλεκοντρόλ. Ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις και δεν καταλήγεις πουθενά. Ανεβαίνεις πάλι στην κορυφή του μενού, ξαναψάχνεις, κάποια στιγμή λες άσε αυτό θα το δω άλλη φορά, ξαναψάχνεις, πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, ο Μορφέας αρχίζει και σου κουνάει το χέρι στην οθόνη, έλα, έλα, τσουπ, αντίο binge-watching, καλώς όρισες ύπνε!


2. Η συνδρομή είναι ιερή

Όχι δεν αναφερόμαστε στο κόστος της συνδρομής στο Netflix, λεφτά υπάρχουν (δεν το λέμε εμείς). Αναφερόμαστε στα άτομα που μοιράζεσαι τον λογαριασμό σου. Φίλε, πρέπει να είσαι πολύ bro, σπουδαίος, υπέροχη γκόμενα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο για να καταφέρεις να μπεις στη συμμορία. Αν καταφέρεις δε να παραμείνεις, μιλάμε για σχέση ζωής. Όταν σου στέλνουν τον κωδικό σύνδεσης, νομίζεις ότι κέρδισες το ξυστό. Όταν πάλι, έρθει η ρημάδα η στιγμή που πατάς και ξαναπατάς για να συνδεθείς αλλά απόκριση καμία, είναι χοντρό, νιώθεις τη μαχαιριά στην καρδιά.


3. Η χυλόπιτα

Όσοι είναι καιρό συνδρομητές, ξέρουν ότι το Netflix δεν χαρίζει κάστανα. Κανείς δεν σου υπόσχεται ότι η σειρά με την οποία άφησες τα κόκαλα σου στον καναπέ εκείνη την Παρασκευή, θα συνεχίσει (ναι ναι, αυτό συμβαίνει και σε άλλα δίκτυα αλλά εμείς μιλάμε για το Netflix σήμερα, ok;). Παιδιά μου, πονάει κι αυτό. Πονάει πολύ. Δεν μιλάμε για ραντεβού με τύπο που πήγε στραβά αλλά για οκτώ και βάλε ώρες από τη ζωή σου. Και δεν είναι ο χρόνος που χάσαμε, έχουμε κάνει πολλά αποτυχημένα ραντεβού, αλλά στη σειρά δεν θα μάθουμε και ποτέ τι γίνεται στο τέλος. 

netflix


4. Το δεύτερο ραντεβού

Αφού λοιπόν σου έχει περάσει κανονικότατα στο πετσί σου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο όχι μόνο σε αυτή τη ζωή αλλά και στο μενού της πλατφόρμας, έχεις μάθει, έχεις εκπαιδευτεί για να το πούμε σωστά, να εκτιμάς την κάθε ανανέωση τηλεοπτικής σειράς. Αν η σειρά που γουστάρεις πάρει το πράσινο φως, ισοδυναμεί με το να έβαζε γκολ η αγαπημένη σου ομάδα, όλοι το ξέρουμε αυτό.


5. Δεν χαλάνε οι φιλίες για το Netflix ρε…

Δεν είναι κακό τέλος να παραδεχτούμε, πως όσες φορές έχουμε κάτσει παρέα με κάποιον για να δούμε Netflix, η βραδιά καταλήγει σχεδόν πάντα σε τσακωμό. Η κοπέλα ίσως να θέλει κάτι ανάλαφρο και ρομαντικό, το αγόρι προτιμά κάτι άλλο και να σου τα μούτρα και τα “καλά βάλε αυτό”. Είναι άγραφος κανόνας πλέον, πως αν καταφέρεις να συμφωνήσεις με τον άλλον στο τι θα δείτε στο Netflix… τον παντρεύεσαι.

Διαβάστε επίσης: