Η Paris Jackson, που ήταν 11 ετών όταν έχασε τον πατέρα της, μοιράζεται συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινές τους φωτογραφίες.

Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 12:11

Για πολλούς ανθρώπους, ο Michael Jackson παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που υπήρξαν ποτέ. Για δεκαετίες, ο κόσμος παρακολουθούσε στενά την καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και τα σκάνδαλα που ακολούθησαν. Παρά την τεράστια φήμη του όμως, ο Jackson ήθελε να αφήσει τα τρία του παιδιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ οι Blanket και Prince σπάνια μοιράζονται αναμνήσεις για τον πατέρα τους, η αδερφή τους Paris, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του Jackson στη μουσική, φαίνεται να είναι πιο ανοιχτή σε αυτό. Το κορίτσι, που ήταν 11 ετών όταν ο πατέρας της πέθανε το 2009, δημοσιεύει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας. Κατά καιρούς μάλιστα, έχουν δοθεί και αρκετές συνεντεύξεις, τόσο από τον Jackson όσο ήταν ακόμα στη ζωή, όσο και από την 23χρονη, δίνοντας μια πληρέστερη εικόνα για τη σχέση του τραγουδιστή με τα παιδιά του.

O Μichael Jackson απεβίωσε στις 25 Ιουνίου 2009

1. Η Paris δεν γνώριζε ότι ο πατέρας της ήταν διάσημος 

Μπορεί ο Jackson να ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον κόσμο, ωστόσο η κόρη του δεν είχε ιδέα, ότι ο πατέρας της ήταν διάσημος: “Νόμιζα απλώς ότι το όνομά του ήταν μπαμπάς. Δεν ξέραμε πραγματικά ποιος ήταν. Αλλά ήταν ο κόσμος μας. Και ήμασταν ο κόσμος του”, δήλωσε η νεαρή σε συνέντευξή της στο Rolling Stones.


2. Ο Michael Jackson δεν ήθελε να κακομάθει τα παιδιά του

Θα υπέθετε κανείς πώς ο τραγουδιστής πρόσφερε τα πάντα απλόχερα στα τρία παιδιά του, αφού όλοι ξέρουμε ότι ζούσε μέσα στην πολυτέλεια. Η Paris Jackson όμως αποκάλυψε ότι ο ζωολογικός κήπος και το λούνα παρκ στη Neverland, ήταν για άρρωστα και φτωχά παιδιά. “Εάν ήμασταν καλοί, και κάναμε τα μαθήματά μας και εργαζόμασταν σκληρά όλη την εβδομάδα, ίσως μπορούσαμε να πάμε τα Σαββατοκύριακα, αλλά έπρεπε να το κερδίσουμε”, είχε αναφέρει στη συνέντευξη.


3. Αγαπούσε να τους μαγειρεύει

Η Paris Jackson δήλωσε επίσης ότι ο πατέρας της ήταν φανταστικός μάγειρας και έχουν πολλές αναμνήσεις με τα αδέρφια της, από τον τραγουδιστή στην κουζίνα. “Ήταν μάγειρας. Το τηγανητό κοτόπουλο του είναι το καλύτερο στον κόσμο. Μου δίδαξε πώς να φτιάχνω γλυκοπατάτα”, είπε.


4. Ήθελε να θυμούνται τις ρίζες τους

Στην ίδια συνέντευξη στο Rolling Stones, η Paris αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήθελε να είναι υπερήφανοι για τις μαύρες ρίζες τους. “Θεωρώ τον εαυτό μου μαύρο. Ο πατέρας μου θα με κοίταζε στα μάτια,θα μου έδειχνε το δάχτυλό του, και θα έλεγε ότι είμαι μαύρη, να το θυμάμαι και να είμαι υπερήφανη”.


5. Ο Michael Jackson δεν μιλούσε στα παιδιά του για τη μητέρα τους

Ο Jackson ασχολήθηκε πολύ με την ανατροφή των παιδιών του, όμως δεν ανέφερε ποτέ τη μητέρα τους, Debbie Rowe. Η Paris έχει πει δημόσια πώς ενώ μεγάλωνε, δεν ήξερε καν το όνομά της. Όταν ήταν δέκα ετών, αποφάσισε να ρωτήσει τον πατέρα της αν είχε μητέρα κι εκείνος απλά της είπε το μικρό της όνομα και τίποτα παραπάνω. Η 23χρονη δήλωσε πρόσφατα ότι ήρθαν κοντά με τη μαμά της, όταν έγινε 15 ετών κι έκτοτε τη βλέπει ως μια καλή φίλη.

Διαβάστε επίσης: