Ο Κωστής Μαραβέγιας εμφανίζεται σήμερα στο Βεάκειο στον Πειραιά.

Από EW Staff
26 Ιουλίου, 2021 @ 10:00

Ο Κωστής Μαραβέγιας εμφανίζεται σήμερα στο Βεάκειο στον Πειραιά και το Entertainment Weekly σας εξηγεί με 5 λόγους γιατί δεν πρέπει να τον χάσετε!

1) Γιατί κάθε συναυλία του Κωστή Μαραβέγια είναι αληθινή γιορτή και περνάς απολαυστικά. Έχει πάντοτε εξαιρετική διάθεση και πολύ χιούμορ. Σε παρασύρει θέλοντας και μη. 

2) Γιατί εκτός από τα δικά του τραγούδια παίζει και ευφάνταστες διασκευές. Τον γνωρίζουμε άλλωστε και από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά τον ξέρουμε πολύ περισσότερο από τα live, του πόσο ευρεία γκάμα ρεπερτορίου πιάνει.

3) Από τη «Λόλα» στο «Δεν ζητάω πολλά» και από το «Που να βρω μία να σου μοιάζει» στο «Welcome to Greece». Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για Δευτέρα βράδυ; 

4) Γιατί είναι η τελευταία του συναυλία σε Αθήνα-Πειραιά για το καλοκαίρι. Όσοι δεν τον δούμε τώρα και δεν το πετύχουμε σε κανένα νησί τον Αύγουστο -δύσκολο- θα πρέπει να περιμένουμε το φθινόπωρο πια. Το αβέβαιο φθινόπωρο…

5) Γιατί το Βεάκειο είναι δίπλα στη θάλασσα, έχει αεράκι και δροσιά, βλέπεις και μία καταπληκτική θέα που φτάνει μέχρι τη Γλυφάδα. Ό,τι το καλύτερο για πριν τις διακοπές μας.

INFO: Βεάκειο. Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Εισιτήρια: Από 13 ευρώ

Διαβάστε επίσης: