Είναι όλοι υπέροχοι, είναι όλοι κακοί!

Από EW Staff
15 Ιουνίου, 2021 @ 16:53

Οι Avengers (Εκδικητές) έχουν καταφέρει να τα βάλουν με πολλούς αδίστακτους villains στο σύμπαν της Marvel, αντιμετωπίζοντας είτε τον Ultron στη Sokovia, είτε τον Thanos στη Wakanda, σε πραγματικά επικές μάχες. 

Ωστόσο, ενώ όλοι αυτοί αποδεικνύονται δύσκολοι αντίπαλοι για τους δημοφιλείς υπερήρωες, υπάρχουν πολλοί ακόμα που πιστεύουμε πως θα κατάφερναν – κατά τη γνώμη μας – να δώσουν μια πιο σκοτεινή και επική ατμόσφαιρα στις ταινίες των Εκδικητών.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά;


1. Hela

Δεν θα ήταν παράλογο να τη φανταστούμε να τα βάζει μαζί τους, λόγω της απίστευτης δύναμής της που θα την έκανε την “τέλεια κακιά” για να αντιμετωπίσει τους Εκδικητές. Όταν δε την υποδύεται η μοναδική Cate Blanchett, η επιθυμία μας γίνεται όλο και πιο έντονη!


2. Kaecilius

Ο Kaecilius είναι ένας καταπληκτικός villain στο σύμπαν της Marvel, εξαιτίας,  των μοναδικών μαχητικών δεξιοτήτων που έχει και φυσικά επειδή τον υποδυόταν ο Mads Mikkelsen. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελισσόταν αυτή η μάχη, συμφωνείτε;


3. Vulture

Ο Michael Keaton ως Adrain Toomes – The Vulture αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τους Avengers. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει χάσει τη δουλειά του και ότι έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή του λόγω αυτής της καταστροφής, θα ήταν για αυτόν, ένας επιπλέον λόγος να τους πολεμήσει καθώς έχει χάσει τα πάντα.


4. Mysterio

Ο Mysterio είναι ένας ακόμα villain από το MCU, που καιρό τώρα προσπαθεί να παρουσιαστεί ώς ήρωας. Ωστόσο, η ιδέα ότι θέλει να μη “λερώνει” πάντα τα χέρια του, χρησιμοποιώντας ψέματα και μυστικισμό για να ξεφύγει, θα ήταν ένα έξυπνο εργαλείο για να παίξει.

Marvel


5. Laufey

Ο Laufey, ο Παγωμένος Γίγαντας, είναι ένας χαρακτήρας που χάνεται στο ανακάτεμα της αρχικής ταινίας Thor. Με τόσες ταινίες της Marvel, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι είναι ο κύριος κακός, συνεπώς θα ήταν ιδανικός στο να τους αντιμετωπίσει.  

Διαβάστε επίσης: