Πλούσιος μήνας ο Αύγουστος στο Netflix αλλά σας ξεχωρίσαμε - προς το παρόν - 4 τηλεοπτικές σειρές που αξίζουν την προσοχή σας.

Από EW Staff
01 Αυγούστου, 2021 @ 01:00

Κάποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή ξεκουράζονται και δροσίζονται σε κάποια παραλία και υπάρχουμε κι εμείς που οι νύχτες του Αυγούστου θα μας βρουν στο σπίτι, παρέα με το air condition και το Netflix.

Ευτυχώς, το δίκτυο προσθέτει αρκετό υλικό στο ελληνικό μενού της πλατφόρμας, οπότε ξεχωρίσαμε 4 σειρές που θα τιμήσουμε και σας τις προτείνουμε ευθύς αμέσως.


Control Z (Season 2) – Διαθέσιμη από 4 Αυγούστου

Αν δεν έχετε δει ακόμα την πρώτη σεζόν της σειράς, είναι μια καλή ευκαιρία να τις συνοδέψετε. Στην υπόθεση του δεύτερου κύκλου, ενώ κάποιος θέλει να πάρει εκδίκηση για τον Λουίς και τα βάζει με μαθητές και καθηγητές, η Σοφία προσπαθεί να λύσει ένα ακόμα μυστήριο.
Γιατί να τη δείτε: Γιατί έχει μυστήριο, ανατροπές και τα επεισόδια κυλούν νεράκι.


Gone For Good (Μίνι σειρά) – Διαθέσιμη από 13 Αυγούστου

Δέκα χρόνια αφότου έχασε δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα, ένας άντρας βρίσκεται βυθισμένος σε άλλο ένα ιλιγγιώδες μυστήριο, όταν η φίλη του ξαφνικά εξαφανίζεται.
Γιατί να τη δείτε: Επειδή βασίζεται σε ένα ακόμα σπουδαίο βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν. Ο best seller συγγραφέας μυστηρίου, συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το Netflix κι έχει προσφέρει ήδη αξιόλογο υλικό (Safe, Stranger, The Woods, The Innocent).


The Chair (Season 1) – Διαθέσιμη από 20 Αυγούστου

Σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος μη ευρωπαϊκής καταγωγής προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις ενός προβληματικού τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας.
Γιατί να τη δείτε: Γιατί πρωταγωνιστεί η κορυφαία Sandra Oh. Εμείς τουλάχιστον, δεν μπορούμε να αντισταθούμε.


Clickbait (Μίνι σειρά) – Διαθέσιμη από 25 Αυγούστου

Σε αυτήν τη σειρά θρίλερ, οκτώ διαφορετικές προοπτικές παρουσιάζουν προκλητικά στοιχεία για τον δράστη ενός φρικτού εγκλήματος, πυροδοτημένου από τα social media.
Γιατί να τη δείτε: Το trailer όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω, φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Έχει ένταση, τρόμο, αγωνία και μόνο 8 επεισόδια. Ό,τι πρέπει για Σαββατοκύριακο.

Εκτός από τις παραπάνω προτάσεις, που αποτελούν πρωτότυπες παραγωγές του Netflix, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι εντός του μήνα, καταφτάνουν και κάποιες άλλες αξιόλογες σειρές, που αν δεν τις έχετε δει ακόμα, αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Έχουμε και λέμε:
15.08.2021 DOWNTOWN ABBEY (SEASON 1-6)
23.08.2021 MR. ROBOT (SEASON 1-4)

Καλές Προβολές!

Διαβάστε επίσης: