Ένα από τα καλύτερα παιδιά του καλλιτεχνικού χώρου!

Από EW Staff
01 Αυγούστου, 2021 @ 00:59
Ναταλία Καλημερατζή

📷 Φωτογραφίες: Αντώνης Κουνέλλας

Για τη Ναταλία Καλημερατζή θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες. Όχι, δεν θα στεκόμασταν μόνο στο ταλέντο και την αξιοπρεπή πορεία της στον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά και στο ήθος μιας κοπέλας που δεν σταματάει ποτέ να ονειρεύεται, να ανακαλύπτει και να δημιουργεί.

Η Ναταλία, ένα από τα καλύτερα παιδιά του καλλιτεχνικού χώρου και ίσως τα πιο εκφραστικά μάτια που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, μοιράστηκε με το Entertainment Weekly μια ημέρα από την καθημερινότητα της!

1. Πολύ πρωινό ξύπνημα

6:00 αρχίζει η τρέλα. Ο Leo δεν είναι σκύλος αλλά κόκορας βαθιά μέσα του. Κλαίει μανιωδώς και μου τραβάει τα μαλλιά για να βγει για την «πολύ πρωινή» του βόλτα. Μια φορά έκανα το λάθος να τον αγνοήσω και τα έκανε δίπλα από το κρεβάτι. Δεν τον αγνόησα ξανά!


2. Οικογενειακές αγκαλιές

Επιστροφή στο κρεβάτι και οικογενειακό χουζούρι για κανένα δεκάλεπτο μέχρι να αρχίσει ο Βίκτωρας να χοροπηδάει πάνω στα κεφάλια μας και να κάνει τον Νίντζα, ή να λέει ιστορίες σαν έχει φάει γλιστρίδα, ή να μοιράζεται τις 3000 απαιτήσεις για διάφορα που θα ήθελε να κάνουμε ή να αγοράσουμε μέσα στην ημέρα.


3. Κυνήγι χρόνου

Εδώ πραγματικά είναι που λέω, είμαι φοβερή κάνω 45 πράγματα ταυτόχρονα! Προλαβαίνω το σχολικό, που ήδη περιμένει κάνα 5λεπτο μέχρι να βρει ένα παιχνίδι να πάρει μαζί στο σχολείο, ή να ταιριάξει την κατάλληλη κάλτσα {θέλω να πηδηχτώ από το παράθυρο}, μου φωνάζει «σε αγαπώ μαμά, θα μου λείψεις» και κλαίω κοιτώντας το σχολικό να απομακρύνεται και επιπλέον νιώθω τύψεις που δεν τον άφησα να βγάλει τις κάλτσες γατούλα και να βάλει τις κάλτσες δεινόσαυρο, για να είναι πιο άγριος.


4. Πρωινή γυμναστική

Ότι και αν συμβαίνει, δεν χάνω ποτέ την ευκαιρία να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια ώρα γυμναστικής. Από τον Covid-19 κι έπειτα, γυμνάζομαι μονή μου με κάθε δυνατό τρόπο.

Ναταλία Καλημερατζή

5. Οικογενειακή Επιχείρηση “KALIMERATZIS UNDERWEAR”

Μια υπόθεση οικογενειακή που ξεκίνησε ο παππούς μου το ’30 στον Πειραιά. Είμαι εκεί και στηρίζω με την παρουσία μου, τις ιδέες μου, και αποκτώ πλάι στους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους, γνώσεις για το πώς λειτουργεί μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Ναταλία Καλημερατζή

6. Home Shooting

Όλες οι προτάσεις για δουλειά, λόγω πανδημίας σου ζητούν self-tapes. Εμείς σπίτι μας το ζούμε κανονικά. Το κάνουμε στούντιο γυρίσματος. Πλήρης εκμετάλλευση του Διευθυντή Φωτογραφίας Αντώνη Κουνέλλα, ο οποίος δεν ξέρω αν το μετάνιωσε που με παντρεύτηκε. Κάθε τρεις και μια στήνει φώτα στο σαλόνι, ο Βίκτωρας τρέχει με μια κλακέτα, ο σκύλος τραβάει τα καλώδια , εγώ παλεύω να συγκεντρωθώ και πάντα όλο αυτό καταλήγει σε τσακωμό. Εντάξει όχι πάντα. Σχεδόν πάντα.

7. Family Outdoors

Σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι μου έχω τη δυνατότητα να κάνω βόλτες σε βουνά, ποτάμια, ρυάκια. Μια περιοχή που ως 25χρονη ηθοποιός θεωρούσα αποκλεισμένη, τώρα όμως ως μητέρα, μου προσφέρει τέλειες εμπειρίες και ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου στη φύση.


8. Επιτέλους χαλάρωση…

Εδώ πια είναι η αγαπημένη μου ώρα. Ζεστό μπάνιο, ρόφημα βαλεριάνας, ή μπύρα, ή κρασί, αναλόγως με την ημέρα. Τώρα μπορώ να κάνω κάτι χωρίς ηχητικό background, παιδάκια, ή σκυλάκια. Διάβασμα ή ταινία. Και στις δύο περιπτώσεις, έχω κοιμηθεί στα μισά.

Ναταλία Καλημερατζή
9. Σπίτι με φίλους

Υπάρχουν και μέρες όμως που το σπίτι μας γεμίζει με αγαπημένους μας φίλους. Δεν έχω καλύτερο από το να στολίσω τη βεράντα μου, να ανάψω κεριά , να βάλω μουσική, να φτιάξει ο Αντώνης παγωμένες μαργαρίτες και να ξεκινήσει μια συζήτηση δημιουργική που θα φτάσει στο επόμενο project.

Ναταλία Καλημερατζή

Διαβάστε επίσης: