Από George Satsidis
30 Μαρτίου, 2023 @ 17:43
Jen FANS Credit: Monica Schipper (Getty Images for Netflix)

Ποιο είναι το μυστικό για την επίλυση ενός φόνου; Λοιπόν, αν ρωτήσετε τον Nick και την Audrey Spitz, θα μπορούσαν να πουν ότι πρόκειται για έναν καλό παλιομοδίτικο συζυγικό καυγά. Αλλά για τους αστέρες Adam Sandler και Jennifer Aniston, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως το ζευγάρι που λύνει το έγκλημα στο Murder Mystery 2, δεν υπήρχε τίποτα άλλο από αγάπη στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες στις 28 Μαρτίου.

JEN TED 2

LOS ANGELES, CALIFORNIA: O Co-CEO and Chief Content Officer στο Netflix Ted Sarandos και η Jennifer Aniston στην πρεμιέρα του Murder Mystery 2 on March 28, 2023 στο Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)

H ελληνοαμερικανίδα σταρ Jennifer Aniston, ντυμένη με ένα ασημί φόρεμα Atelier Versace, και ο Sandler, που φορούσε ένα λευκό φούτερ των New York Knicks, δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη τους όταν έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο στο χαλί. “Τι στο διάολο κάνεις?” Φώναξε η Aniston στον κινηματογραφικό της σύζυγο. «Μου έστειλες μήνυμα, «Παρακαλώ, φορέστε το φούτερ σας», απάντησε ο Sadler υπερασπιζόμενος το λουκ του. «Είπα «Σε παρακαλώ μη φοράς το φούτερ σου», απάντησε η Aniston ! Η ίδια πάντως επέλεξε δημιουργία του οίκου Versace την οποία παρουσίασε στην έπαυλη της στο Μπελ Αιρ, ένα σπίτι που αποτιμάται σήμερα στα 21 εκατ. δολάρια!

Στην πρεμιέρα πάντως η αγαπημένη ηθοποιός ήταν γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό βγάζοντας φωτογραφίες με τους θαυμαστές της αλλά και με τον Co Ceo του Netflix, Ted Sarandos ο οποίος είναι επίσης ελληνικής καταγωγής.

Jen Adam

Adam Sandler & Jennifer Aniston (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)

Jen TED

Ο Co-CEO & Chief Content Officer at Netflix Ted Sarandos, η Jennifer Aniston και ο Head of Global Film at Netflix Scott Stuber (Photo by Monica Schipper/Getty Images for Netflix)

Jen FANS 1 1

(Photo by Monica Schipper/Getty Images for Netflix)

Διαβάστε επίσης: