Το EW έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ από το sequel της μεγάλης επιτυχίας με τον Daniel Craig, Knives Out, που γυρίστηκε στην Ελλάδα.
H ταινία του Rian Johnson, Knives Out έκανε τεράστια αίσθηση όταν προβλήθηκε το 2019, ενώ οι fans της ταινίας αποθέωσαν ήδη από το τρέιλερ και το πολυαναμενόμενο sequel με τίτλο Glass Onion: A Knives Out Mystery. Στην πολυαναμενόμενη συνέχεια παρακολουθούμε τον κεντρικό ήρωα, τον εκκεντρικό ντετέκτιβ Benoit Blanc, τον οποίο υποδύεται ο 54χρονος Daniel Craig να πηγαίνει στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Miles Bron (Edward Norton) για ένα murder-mystery Σαββατοκύριακο με θύμα, όπως τους ενημερώνει εξαρχής, τον ίδιο.
Ανάμεσα στους καλεσμένος βρίσκονται ένας πρώην συνέταιρος του επιχειρηματία, η κυβερνήτρια του Κονέκτικατ (Kathryn Hahn), ένας ιδιοφυής επιστήμονας, μια σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο (Kate Hudson) μαζί με την βοηθό της και ένας influencer με τη φίλη του.
Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», η whodunnit ταινία μυστηρίου που σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ, Rian Johnson, θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου, αφού πρώτα βγει για μια εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ (23-29 Νοεμβρίου).
Ο δημιουργός, στο sequel του οποίου οι νέοι πρωταγωνιστές υπέγραψαν χωρίς καν να διαβάσουν το σενάριο, έχει ήδη υπογράψει και για τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Blanc και δηλώνει ότι θα συνεχίσει “όσο περνάει καλά με τον Creg και βρίσκουν από κοινού ιστορίες που τους ιντριγκάρουν ώστε να κάνουν ταινίες”.