Από EW Staff
01 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 23:37
IMG 9209 1 Και το όνομα αυτής Μaria Beregova...22 Mαίων!

IMG 9222

Πρόσωπο επιλεγμένων διαφημίσεων ο Di Caprio παραμένει στα 47 του χρόνια αμετανόητος εργένης!

IMG 9209 1

Η 22 καλλονή περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο Μονακό (credit Instagram)

Δεν άργησε να βρει αντικαταστάτρια κάτω των 25 ετών ο Leonardo DiCaprio μετά την Camila Morrone, αν και οι φήμες λένε πως μπορεί τη συγκεκριμένη να την είχε βρει και νωρίτερα.Η 22χρονη Ουκρανή Maria Beregova εντοπίστηκε να διασκεδάζει με τον 47χρονο ηθοποιό και την παρέα του στο St Tropez λίγο μετά το χωρισμό του από την Camila Morrone μετά από 4 χρόνια σχέσης.

IMG 5134 2

Μaria Beregova! Είπατε κάτι;

Μολονότι όλοι έλεγαν πως η Camila θα έσπαγε την “κατάρα των 25” που κυνηγάει τον ηθοποιό, ο DiCaprio πιστός στη συνήθειά του να χωρίζει τις συντρόφους του όταν εκείνες “μεγαλώνουν” φέρεται να παρηγορεί την 22χρονη καλλονή που χώρισε πρόσφατα από τον 30χρονο σύζυγό της Ahmed Masoud Abdelhafid, εγγονό του δικτάτορα της Λιβυής Muammar Gaddafi ο οποίος έχει επενδύσεις στον κόσμο της μόδας. Η ίδια αν και Ουκρανικής προέρχεται από πολύ ευκατάστατη οικογένεια με βιομηχανία φαρμάκων και μεγάλωσε στην Ελβετία.

IMG 9208 1

H Maria σε μία νυχτερινή της έξοδο στο Monte Carlo (credit: Instagram)

Θα δείξει αν το νέο ειδύλλιο θα καταφέρει να κρατήσει έστω τρία χρόνια προτού περάσει και η Maria το όριο των 25 ετών ή αν είναι απλώς μια μεταβατική σχέση μέχρι την επόμενη 20+ που θα ξεμυαλίσει τον ταλαντούχο Leonardo. Η πλάκα πλέον που γίνεται για τις γυναίκες που επιλέγει ο Leo ως συντρόφους είναι ότι καμία τους δεν ήταν εν ζωή …όταν προβλήθηκε ο Τιτανικός. Μαζί του λογικά θα βλέπουν το απόλυτο blockbuster όλων των εποχών για πρώτη φορά.

IMG 9210 2 1

Time for a selfie…λίγες ημέρες προτού γίνει πρόσωπο της ημέρας @mariaberegova

Killers of the flower moon…H νέα ταινία του Leonardo Di Caprio με τον Martin Scorsese θα προβληθεί τον Μάιο του 2023.
Φυσικά αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία!

Διαβάστε επίσης: